JORMA PIIPON KIRJAT

ETUSIVU  KIRJAT  TILAAMINEN  BLOGI  RUNOT  LEHTIARTIKKELIT  GALLERIA


BLOGI
Kirjat 1 - 4
                                                                     <Blogikirjoitukset vuodelta 2019>
<Blogikirjoitukset vuodelta 2018>  <Blogikirjoitukset vuodelta 2017>
<Blogikirjoitukset vuodelta 2016>   <Blogikirjoitukset vuodelta 2015>
<Blogikirjoitukset vuodelta 2014>   <Blogikirjoitukset vuodelta 2013>
<Blogikirjoitukset vuodelta 2012>    <Blogikirjoitukset vuodelta 2011>
<Blogikirjoitukset vuodelta 2010>   <Blogikirjoitukset vuodelta 2009>

06.01.2020 Vihreä liike ja DDR.

Vihreä liike ja sen politiikka kehitettiin DDR:ssä kylmän sodan aikana. Se on kauniista nimestään huolimatta vihamielinen. Sen uskottiin tuhoavan lännen taloudellisia voimavaroja ja siten heikentävän niitä sisäisesti. Asialla olivat DDR:n parhaat ideologit ja talousasiantuntijat. Sosiologien ja psykologien apua ei voida vähätellä.
      Länsi-Saksan Vihreät (Die Grune Partei) perustettiin Offenbachissa vuonna 1979. Sen perustivat kaksi poliittista ryhmää; marxismiin pettyneet äärivasemmistolaiset ja vanhat natsit.
      Heillä oli runsaasti yhteisiä tavoitteita: antiamerikkalaisuus, ydinvoiman vastaisuus, auringon palvonta, vaihtoehtoinen lääketiede, vaihtoehtoinen "tiede", kemikaali- ja säteilyhysterian lietsonta ym. ym.
      Länsi-Saksan vihreiden ensimmäinen puheenjohtajistoon kuului antroposofiaan eli Rudolph Steinerin mystiikkaan vihkiytyneitä entisiä SS-miehiä ja Hitlerin sijaisen Rudolph Hessin suojatteja.
      Edellisenä vuonna he olivat perustaneet ensimmäisen vihreän puolueen Länsi-Saksaan. Skandaali puhkesikin heti 1980 Der Spiegel-lehden paljastettua, että vihreiden liittopäiväryhmässä oli useita vanhoja natseja ja SS-miehiä. Skandaalin myötä ulosheitetyn porukan merkitys puolueen linjaukseen tuli muutoksia.
      Yksi liikkeen ikoneja oli Petra Kelly, jonka aviomies ampui noin kymmenen vuota myöhemmin. Hän oli Vihreä Tyrannia -kirjan (Green Tyranny) mukaan saanut soiton Vihreiden liittopäiväedustajien ryhmästä. Puhelussa oli kerrottu, että hänen vaimo Petra Kelly oli paljastunut Itä-Saksan turvallisuuspalvelun Stasin agentiksi.

Suomen Vihreän liiton tarina alkoi vuodesta 1979. Tuolloin Helsingin kaupungin työttömien toimintapaja järjesti sosiaalitoimiston avulla Forssan Koijärven bussikuljetuksen. Siellä oli tarkoitus selvittää näille huumeisiin sortuneille kaupunkilaislapsille, mikä on suo ja mikä on metsä  ja osoittaa, että metsässä kasvaa myös puita.
      Tilausbussin saavuttua Koijärvelle, koko matkan tenua, huumeita ja liimaa haistelleet seksuaalivähemmistöjen jäsenet raahasivat itsensä bussista ulos, oksensivat liimat pihalle ja karkottivat ensitöikseen paitsi koko järven linnut ja metsäneläimet, myös muut ihmiset.
      Poliisin tullessa paikalle ihmettelemään mistä on kysymys, vihreät huusivat yhteisääneen: "Kytät ovat natsisikoja!". Porukka oli kytkeytyneinä kaivinkoneisiin ja sanoivat, etteivät lähde ennen kuin "luonnonyrteistä" aiheutunut naurunsekainen olotila sekä muu aiheeseen liittyvä on ohi.
      He eivät myöskään suostuneet lähtemään paikalta ennen kuin sosiaalitoimisto hommaa heille valtion ja veronmaksajien piikkiin asianajajan. Heidän perusoikeuksiaan; kannabiksen vetämistä, tenun juomista, liiman haistelua, kansalaisoikeuksiin kuuluvaa kansalaistottelemattomuutta, koko paikallista ekosysteemiä vastaan lintuineen ja ihmisineen, on loukattu.
      Lopullisesti Vihreä liitto perustettiin 1980-luvun lopulla, kun näytti, että Neuvostoliitto ei kestäkään tuhatta vuotta. Kun alkoi näyttää siltä, että kaikki Suomen kommunistit eivät NL:n hajottua mahdu Vasemmistoliittoon, oli kehitettävä varasuunnitelma työnimellä Vesimelonipuolue (pinnalta vihreä ja sisältä punainen). Ajatus oli niin näppärä, että vihreät ajautuivat lopulta vastustamaan suunnilleen kaikkea sitä, mitä Neuvostoliitto edusti.

Vihreän liikkeen asialla alunperin olivat siis DDR:n parhaat ideologit ja talousasiantuntijat. Vihreät ovatkin onnistuneet tuhoamaan Suomen kilpailukykyä. DDR oli siten hyvä muussakin kuin huippu-urheilussa.
      Kansalaisten syyllistämisellä, veroilla ja maksuilla pyritään kurjistamaan ihmisten arkielämää. Tavoitteena on ideologian mukaisesti yksilön tuhoamiseen. Saadaan syntymään valtavia kustannuksia, joilla heikennetään taloutta ja kilpailukykyä. Ongelmia syntyy hengittämisestä ja muusta normaalista elämänmenosta ja selitetään, että sinun kuuluu maksaa, kun kerran teet näin. Vihersosialistit haluavat siirtää kaiken muiden niskaan. Mahdollisimman paljon itselle ja mieluusti kirjaimellisesti muiden kustannuksella. Tätä sosialismi loppupelissä onkin, itsekästä ja ahnetta.
      Vihreät on nykyään suosittu puolue, koska se ajaa kannabiksen laillistamista. Vihreät esittäytyvät vaalien alla aina vasemmistolaisille vasemmistolaisina, oikeistolaisille oikeistolaisina ja keskustalaisille keskustalaisina, aina mikä kullakin hetkellä parhaalta tuntuu.
      Vihreä liitto on nykyään maan suurin konditionaalipuolue (ehto, traditio, perhetraditio), sillä kaikkien äänioikeutettujen lapset äänestäisivät vihreitä. Syy löytyy puolueohjelman utopia-sanasta perustulo.

<<  SIVUN ALKUUN